KYLMÄLAITEHUOLTO JA -KORJAUS VARKAUS

Varkauden Jäähdytyslaite tarjoaa ammattitaitoiset kylmälaiteasennukset, huollot ja korjaukset Varkaudessa ja lähialueilla. Palveluumme kuuluu kaikkien kylmä- ja viilennyslaitteiden huolto ja korjaus merkkiin katsomatta. Huolehdimme laitteesi kuntoon vuorokauden ajasta riippumatta, 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Asiakkaitamme ovat myymälät, leipomot, ravintolat, yksityiset kotitaloudet, taloyhtiöt, maatilat ja muut kylmälaitteita tarvitsevat tahot.

Myymme myös uudet kylmä- ja jäähydytyslaitteet kotiisi ja työpaikallesi. Osaamme suositella sopivimmat laitteet eri kohteisiin. Kun kaipaat laadukasta huoltoa tai uutta kylmälaitetta, ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää palvelustamme sekä laitteista, ja opastamme eri vaihtoehdoissa. 

KYLMÄLAITEHUOLTO 24/7

Tärkeiden kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huollon ja korjauksen kanssa on syytä luottaa kääntyä alan ammattilaisen puoleen. Varkauden Jäähdytyslaite huolehtii kylmälaitteesi huollosta ja korjauksesta 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Huollamme ja korjaamme kaikki merkit. Ota yhteyttä ja tilaa huolto. Saavumme paikalle nopeasti ja huolehdimme kylmä- ja jäähdytyslaitteesi kuntoon ammattitaidolla. 

SOITA JA KYSY LISÄÄ >>

KORKEALAATUINEN kylmälaitteiden HUOLTO JA KORJAUS  Varkaudessa sekä lähikunnissa

Kylmälaiteasennus ja kylmälaitehuolto alueella Varkaus, Pieksämäki, Kuopio, MIkkeli, Savonlinna, Suonenjoki, Rautalampi, Haukivuori, Joroinen, Juva, Kangaslampi, Rantasalmi, Oravi, Enonkoski, Karvila, Sulkava, Heinävesi, Kerma, Vehmersalmi, Tuusniemi, Riistavesi ja lähikunnat.